Over

Visser Organisatie Advies & Coaching (VOA&C) richt zich op kleine- en middelgrote organisaties bij het begeleiden en ondersteunen van organisatie ontwikkelingstrajecten waarbij de mens centraal staat.

VOA&C adviseert en begeleidt organisaties bij vraagstukken op het terrein van effectieve organisatieontwikkeling, kwaliteitsmanagement en strategisch personeelsbeleid. Daarnaast houdt zij zich bezig met ad-interim en coaching trajecten.

VOA&C is opgericht door drs. Yttje Visser. Zowel haar opleiding (Hoge Hotelschool en doctoraal Bedrijfskunde) als haar ruim 25-jarige werkervaring zorgen voor een brede achtergrond. Haar leidinggevende werkervaring heeft zij opgedaan in zowel de profit als de non-profit sector. Deze brede achtergrond combineert zij met affiniteit voor doortimmerde en heldere analyses en een feilloos gevoel voor wat een organisatie wil en nodig heeft op het gebied van sfeer en samenwerking. Dit maakt haar tot een veelgevraagd adviseur en begeleider van ontwikkelingstrajecten.

VOA&C heeft met een aantal andere adviesbureaus samenwerkingsverbanden. Dit stelt haar in staat om ook aan die vragen van haar klanten te voldoen die aanpalende expertises behoeven. Dit heeft als voordeel voor u, als (potentiële) klant, dat u met één opdrachtnemer te maken heeft in plaats van met meerdere opdrachtnemers.